Eveniment

Accident cu cinci victime, dintre care trei decedate, la marginea Capitalei

Accident cu cinci victime, dintre care trei decedate, la marginea Capitalei

Autor: Gabriela Ghitcuta

14.08.2016, 22:26 22224

UPDATE: Şoferul care ar fi provocat accidentul de pe şoseaua Chitila din Capitală a murit, luni dimineaţă, la Spitalul Universitar, numărul persoanelor decedate ajungând astfel la trei, potrivit Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte trei, printre care şi un copil, au fost rănite, duminică seară, după ce şoferul  unui autoturism a pierdut controlul şi a intrat pe contrasens, pe şoseaua Chitila din Capitală, informează Brigada Rutieră.

Accidentul a avut loc duminică seară.,în jurul orei 21.00, la intersecţia şoseaua Chitilei cu strada Renaşterii, fiind implicate trei autoturisme, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

" Un autoturism înmatriculat în Italia, care se deplasa dinspre Chitila spre Bucureşti, posibil din cauza neadaptării vitezei legale, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens după ce în prealabil ar fi acroşat capătul refugiului din staţia de tramvai şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care se deplasau regulamentar, în paralel pe cele două benzi pe sens.", au declarat oficiali din Brigada Rutieră pentru MEDIAFAX.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, două dintre ele decedând la scurt timp după impact. Printre persoanele rămase în viaţa se numără şoferul care ar fi provocat accidentul şi un copil, ambii în stare foarte gravă.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Universitar, respectiv Spitalul "Grigore Alexandrescu".O a cincea victimă ar fi suferit răni uşoare şi a refuzat transportul la spital.

Poliţiştii fac cercetări cu privire la locul în care se aflau cele două persoane decedate înainte de impact, existând informaţii că erau pe refugiul de tramvai.

 
AFACERI DE LA ZERO