Eveniment

Accident feroviar în Timiş: tânăr mort după ce un tren cu 60 de persoane a lovit o maşină

Accident feroviar în Timiş: tânăr mort după ce un...

Autor: Adriana Mit, Mediafax

26.08.2018, 14:33 27867

Un tânăr de 25 de ani a murit, duminică, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren de călători, care circula pe ruta Reşiţa – Timişoara, în care se aflau aproximativ 60 de persoane, la locul accidentului fiind solicitat să intervină şi elicopterul SMURD.

Accidentul s-a produs, duminică, în localitatea Gătaia, din judeţul Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, un tren InterRegio, care circula pe ruta Reşiţa – Timişoara, a lovit o maşină în care se afla doar şoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului, maşina a fost proiectată câţiva metri în câmp, iar şoferul a decedat.

La locul producerii accidentului feroviar s-au deplasat o autospecială cu patru subofiţeri, o ambulanţă şi echipaje de poliţie. De asemenea, a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD.

În trenul de călători se aflau aproximativ 60 de persoane, niciuna nefiind rănită.

Conform reprezentanţilor Inspectoraratului Judeţean de Poliţie Timiş, de vină pentru producerea accidentului feroviar este şoferul maşinii, care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată din oraşul Gătaia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO