Eveniment

Accident grav în Constanţa: Trei persoane rănite, între care un copil, după ce o maşină le-a lovit pe trecere/ UPDATE: Copilul rănit în accident a murit

Accident grav în Constanţa: Trei persoane rănite,...

Autor: Cătălin Legănel

21.02.2018, 21:32 176

UPDATE: Copilul în vârstă de 3 ani lovit, miercuri seara, pe o trecere de pietoni din Constanţa, în timp ce traversa, ţinut în braţe de tatăl său, nu a mai putut fi resuscitat de medici şi a fost declarat decesul. Mama, tatăl şi bunica sunt în stare gravă, la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Constanţa, copilul în vârstă de 3 ani nu a putut fi resuscitat, fiind declarat decesul la faţa locului.

Alte trei persoane, respectiv bunica, mama şi tatăl copilului au fost transportaţi la spital. Bărbatul, care ţinea copilul în braţe, este în stare critică, intubat şi ventilat mecanic.

Potrivit medicilor, mama are fracturi la nivelul picioarelor, iar bunica are traumatism cranian.


Trei persoane, între care un copil, au fost rănite grav, miercuri seara, în Constanţa, într-un accident pe trecerea de pietoni. Copilul este resuscitat de medici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Constanţa, părinţii copilului au fost transportaţi la spital, bărbatul, care în momentul accidentului ţine copilul în braţe, fiind în stare de inconştienţă, intubat şi ventilat mecanic. Mama copilului are fracturi la nivelul picioarelor.

De asemenea, la locul accidentului, medicii încearcă să îl resusciteze pe un copil de 3 ani, care este în stare critică.

Potrivit Poliţiei Constanţa, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate pietonilor. Cei loviţi pe trecerea de pietoni fac parte din aceeaşi familie, fiind vorba de mamă, tată, bunică şi copil.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pe numele şoferului, care are 22 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO