Eveniment

Accident grav în Teleorman: Trei tinere au murit şi alta e în stare gravă, după ce maşina în care erau s-a răsturnat

Accident grav în Teleorman: Trei tinere au murit şi...

Autor: Ionut Jifcu, Mediafax

06.05.2018, 12:20 248

Două tinere în vârstă de 19 ani şi una în vârstă de 17 ani au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. O altă victimă este în stare gravă după accidentul care a avut loc în comuna Năsturelu, judeţul Teleorman, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Teleorman, accidentul rutier s-a petrecut pe DN 5C, maşina în care victimele se aflau cele trei fete răsturnându-se într-o curbă. O altă tânără a fost rănită grav, fiind trasportată la spital.

„O tânără de 19 ani, din Zimnicea, a condus un autoturism pe DN5 C, la intrarea în comuna Năsturelu, şi, într-o curbă spre dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătoarei auto şi a altor două tinere, în vârstă de 17, respectiv 19 ani, precum şi rănirea gravă a unei alte tinere, în vârstă de 19 ani, toate din Zimnicea”, spun poliţiştii.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO