Accident grav pe Autostrada A1, între Timişoara şi Arad. Un mort şi 4 răniţi, o maşină s-a răsturnat

22 apr 2018 Autor: Adriana Mit

O persoană a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, după ce maşina în care se aflau, care circula cu viteză foarte mare, s-a răsturnat pe autostrada A1, între Timişoara şi Arad. O coloană de maşini de 4 kilometri s-a format pe autostradă,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul rutier a avut loc, duminică dimineaţa, pe autostrada A1, între Timişoara şi Arad, în apropierea localităţii Orţişoara, din judeţul Timiş.

Şeful Biroului Autostrada A1 Deva – Nădlac, comisarul şef Valentin Burta, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o maşină în care se aflau cinci persoane, care circula pe sensul de mers de la Timişoara la Arad, a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ.

În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar alte patru persoane sunt rănite, fiind în stare gravă.

“Traficul este blocat pe ambele sensuri până în momentul la care va fi finalizată cercetarea la faţa locului”, a afirmat Valentin Burtă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, o coloană de autoturisme de aproximativ patru kilometri s-a format pe autostrada A1.

Martorii povestesc că şoferul maşinii care s-a răsturnat circula cu viteză foarte mare.

Potrivit ISU Timiş, a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD pentru preluarea unuia dintre răniţi.

 
Cuvinte cheie:
ACCIDENT
, VICTIME
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide