Eveniment

Accident în judeţul Prahova: Un microbuz care transporta turişti în Salina Unirea s-a răsturnat. Bilanţul la această oră

Accident în judeţul Prahova: Un microbuz care...

Autor: Laura Petrescu

01.04.2018, 14:39 1005

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că un microbuz cu 19 pasageri, care se deplasa către Salina Unirea, s-a răsturnat, mai multe persoane fiind rănite.

“Din primele informaţii, microbuzul s-a răsturnat la intrarea în mină, erau 19 călători, printre care şi turişti israelieni”, a declarat Brezeanu.

Accidentul s-a petrecut în tunelul care coboară în mină.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat că evenimentul este în desfăşurare, la locul accidentului fiind trimise două ambulanţe cu medic şi alte şase cu asistent medical.

Directorul Minei Slănic, Anghel Belea, a declarat corespondentului MEDIAFAX, că microbuzul s-a răsturnat pe traseul care leagă suprafaţa de Mina Unirea, în tunel, toţi turiştii fiind scoşi din maşină de personalul Salinei şi duşi la zona de îmbarcare, unde sunt evaluaţi de medici.

Niciunul dintr turişti nu este încarcerat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO