Eveniment

Accident în Olt soldat cu 5 răniţi, provocat de un şofer care nu s-a asigurat la un viraj

Accident în Olt soldat cu 5 răniţi, provocat de un...

Autor: Ionut Jifcu, Mediafax

12.05.2018, 15:23 76

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt sublocotenentul, Alin Băsăşteanu, a declarat că patru persoane - trei bărbaţi şi o femeie - au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la CPU Caracal. A cincea persoană a mers la Spitalul din Caracal cu un autoturism particular.

Toate cele cinci victime cu vârste cuprinse între 34 şi 63 de ani erau conştiente, cu diverse traumatisme.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că accidentul s-a produs din cauza unui tânăr care nu s-a asigurat când a virat la stânga.

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din oraşul Piatra-Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 642 A, din direcţia Vlădila-Rotunda, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Rotunda, care se pare ca se angajase în depăşirea acestuia”, a afirmat reprezentantul Poliţiei.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO