Eveniment

Accident teribil la Suceava: Cinci persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR

Accident teribil la Suceava: Cinci persoane au murit,...

Autor: Raluca Lazaroi

09.12.2018, 07:49 87

Cinci persoane au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei din judeţul Suceava, după care maşina în care se aflau a intrat sub un TIR,  transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, cinci persoane au murit încarcerate, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR înmatriculat în Turcia.

“Un autoturism a intrat sub un autotren în comuna Vadu Moldovei. La faţa locului au fost găsite cinci victime, încarcerate şi din neferericire, toate sunt decedate. La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

În acest caz, Inspectoratul de Poliţie Suceava a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine este vinovat de producerea acestuia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO