Eveniment

Actorul Sebastian Papaiani a murit în această dimineaţă

Actorul Sebastian Papaiani a murit în această dimineaţă

Autor: Mediafax

27.09.2016, 09:58 3328

Actorul Sebastian Papaiani a murit în această dimineaţă, la vârsta de 80 de ani.

EL fusese spitalizat din cauza problemelor de sănătate. În luna mai, Sebastian Papaiani a fost internat de urgenţă pe secţia de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, după ce a suferit un atac cerebral. El a fost spitalizat şi în august după ce soţia sa l-a găsit căzut în baie.

Născut pe 25 august 1936 la Piteşti, Sebastian Papaiani şi-a petrecut copilăria într-un cartier de la marginea oraşului argeşean.

A absolvit în anul 1960, iar în 1963 a debutat şi în cinematografie, primind un rol în comedia „Un surâs în plină vară”, regizată de Geo Saizescu.

De atunci, a continuat să filmeze, fiind distribuit în producţii precum „Dimineţile unui băiat cuminte”, „Brigada Diverse intră în acţiune”, „Brigada Diverse în alertă!”, „B.D. la munte şi la mare”, „Cu mâinile curate”, „Ciprian Porumbescu”, „Fraţii Jderi”, „Păcală”, „Toamna bobocilor”, „Roşcovanul”, „Toate pânzel sus”, „Iarna bobocilor”, „Nea Mărin miliardar”, „Secretul lui Bachus”, „Liceenii” şi „Păcală se întoarce”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO