Eveniment

Adina Vălean, comisarul european pentru transporturi a ales trei români în componenţa cabinetului său. Comisia de transporturi şi-a asumat obiective precum reducerea emisiilor de dioxid de carbon, construirea unei infrastructuri de alimentare cu combustibili alternativi, îmbunătăţirea condiţiilor de lucru şi a egalităţii de gen

Adina Vălean (PNL, PPE) a fost membru al Parlamentului European încă din 2007, odată cu aderarea României la Uniunea Europeană.

Adina Vălean (PNL, PPE) a fost membru al Parlamentului European încă din 2007, odată cu aderarea României la Uniunea Europeană.

Autor: Ramona Cornea

09.12.2019, 00:05 3481
Comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, a ales trei români printre membrii cabinetului său. Doi dintre ei, Filip Alexandru Negreanu-Arboreanu şi Daniel Alexandru Nancu, au fost asistenţii Adinei Vălean în mandatul său anterior.

Filip Alexandru Negreanu-Arboreanu este vicepreşedintele comisie de transporturi din Parlamentul European are 33 de ani şi a fost timp de cinci ani asistent europarlamentar al Adinei Vălean, conform informaţiilor postate pe contul său de LinkedIn, o reţea de socializare orientată spre mediul de afaceri. Negreanu-Arboreanu a absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Daniel Alexandru Nancu a fost şi el asistent europarlamentar în mandatul anterior al Adinei Vălean.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO