Eveniment

Adina Vălean poate îndeplini sarcinile încredinţate comisarului UE pentru transporturi

Adina-Ioana Vălean a asumat angajamente în favoarea reducerii treptate şi eliminării emisiilor de dioxid de carbon din economia europeană până în anul 2050.

Adina-Ioana Vălean a asumat angajamente în favoarea reducerii treptate şi eliminării emisiilor de dioxid de carbon din economia europeană până în anul 2050.

Autor: Mediafax

22.11.2019, 00:05 224
Adina Vălean a răspuns „satisfăcător“ la întrebările adresate la audierile parla­mentare şi poate îndeplini sarcinile de comisar european pentru transporturi, arată raportul de evaluare prezentat de Parlamentul Uniunii Europene.

„Comisia pentru Transporturi şi Tu­rism, în conformitate cu Regula 125 a Re­gulamentului procedural al Parlamentului European, a efectuat pe 14 noiembrie audierea Adinei-Ioana Vălean, comisar desemnat, care, având un rezultat pozitiv al procedurii de nominalizare, va fi respon­sabilă de transporturi. Pe 13 noiembrie 2019, Comisia pentru Transporturi şi Turism, în conformitate cu Regula 125 a Regulamentului procedural şi cu Articolul 2 al Anexei VII, a primit o scrisoare a Co­misiei pentru Afa­ceri Juridice refe­ritoare la verifi­carea declaraţiei de interese finan­ciare a Adinei-Ioana Vălean. Înaintea au­dierii, Parla­men­tul i-a trimis comi­sarului desemnat o listă de întrebări scrise. Comisia a notat că Adina-Ioana Vălean a răs­puns satisfă­cător la acele întrebări“, afirmă, în raportul de evaluare, Kari­ma Delli, preşe­dintele Comisiei PE pentru Trans­porturi şi Turism.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO