Eveniment

Adio Uber Eats, bun venit Bolt Food: Bolt îşi lansează propriul serviciu de mâncare în România

Adio Uber Eats, bun venit Bolt Food: Bolt îşi lansează...

Autor: Dorin Oancea

27.05.2020, 10:48 206

Bolt îşi lansează miercuri serviciul de livrare mâncare Bolt Food, în Bucureşti, comenzile putând fi plasate la peste 100 de restaurante, informează compania.

„Livrarea de mâncare a devenit un serviciu foarte solicitat în ultimele două luni şi foarte necesar. În mod normal, lansarea unui nou serviciu durează câteva luni şi are alocate resurse dedicate, însă în acest caz oportunitatea de piaţă şi dorinţa noastră de a le oferi partenerilor noştri noi surse de venit au primat, serviciul fiind pus la dispoziţia clienţilor într-un timp record” a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Pentru a comanda mâncare, utilizatorul trebuie să descarce aplicaţia, unde poate vedea restaurantele disponibile şi meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicaţia va afişa preţul şi timpul estimat de livrare. Pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicaţie. Toate livrările Bolt Food implică o interacţiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicaţie locul unde curierul va lăsa comanda.

În acest moment, comenzile pot fi plasate la peste 100 de restaurante în Bucureşti, iar pe parcurs, noi restaurante vor fi adăugate frecvent în aplicaţie, printre ele fiind atât mari reţele internaţionale, cât şi restaurante româneşti de top. În prezent, livrarea este posibilă pe o rază de 8 km de la locul comenzii în aria de livrare, iar aceasta va fi extinsă în curând.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori în peste 35 de ţări la nivel global. Bolt Food a fost lansat pentru prima dată în Estonia, în luna august 2019, serviciul fiind disponibil acum în 13 ţări.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai uşoară, rapidă şi convenabilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO