Eveniment

Administraţia Prezidenţială se alătură mişcării globale „Ora Pământului - Earth Hour” 2021

Administraţia Prezidenţială se alătură mişcării...

Autor: Andreea Tobias

27.03.2021, 10:27 44

Iluminatul interior şi exterior al Palatului Cotroceni va fi întrerupt sâmbătă, între orele 20:30-21:30. Administraţia Prezidenţială se alătură mişcării globale „Ora Pământului”.

Ora Pământului (Earth Hour) este una dintre cele mai mari mişcări mondiale pentru protecţia mediului şi mobilizează milioane de oameni care, timp de o oră, sting luminile pentru a arăta angajamentul şi sprijinul pentru Planeta noastră, transmite Administraţia Prezidenţială.

„Administraţia Prezidenţială se alătură şi în acest an acestui demers internaţional, care va avea loc sâmbătă, 27 martie 2021, în intervalul orar 20:30-21:30, prin întreruperea iluminatului interior şi exterior al Palatului Cotroceni. Ora Pământului îşi propune să crească gradul de conştientizare cu privire la protejarea mediului înconjurător pentru a combate criza climatică şi pentru a ne asigura propria sănătate şi prosperitate”, arată sursa citată.

Stingerea pentru o oră a luminilor este un gest simbolic anual, dar protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică a fiecăruia dintre noi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO