• Leu / EUR4.7536
  • Leu / GBP5.4061
  • Leu / USD4.3072
Eveniment

Adrian Sârbu: A fi Pro

Adrian Sârbu: A fi Pro

Autor: Adrian Sârbu

1 dec 2015 2937

Ce înseamnă a fi Pro? A şti ce vrei, A şti că ştii, A şti că poţi!

Să crezi religios în tine, în profesia ta, în puterea ta de a schimba lumea cu orice risc. De a crea ceva care să te reprezinte azi şi dincolo de timp.

Să vezi reperele către perfecţiune şi să-i motivezi pe cei din jurul tău în a le atinge.

Să trăieşti viaţa ca pe un dar şi să dăruieşti din bucuria succesului tău. Cu un zâmbet!

Gândeşti liber.

Eşti autentic.

Ai puterea de a da oamenilor ceea ce ei aşteaptă, dar nu ştiu.

Ai spirit Pro!

Spiritul Pro e îngerul care a creat ProTV.

Acum douăzeci de ani, ProTV a fost revoluţia de care media din România avea nevoie, care i-a dat conştiinţa de sine a puterii.

Puterea de a schimba România cu un zâmbet, cu un cântec.

Puterea bucuriei cu care ProTV a umplut sufletele a milioane de români.

Puterea de a crede că poţi să ai succes, să câştigi, să fii fericit.

Ştiu ce vreau, ştiu că ştiu, ştiu că pot!

ProTV a fost un dar de sărbătoare oferit românilor la 1 Decembrie. Singura dată din istoria lor când românii au arătat că vor, ştiu şi pot. 

Acum douăzeci de ani îngerul s-a jucat cu noi.

Noi, cei atinşi de aripa lui, ne-am jucat mai departe cu plăcerea de a crea mereu ceva nou, de a face din fiecare zi o sărbătoare.

„Bună seara, România, bună seara, Bucureşti!”

Sunt Pro!

Gândesc liber!

O filosofie simplă care a motivat o generaţie în căutarea unei identităţi. O generaţie care şi-a descoperit misiunea şi care a schimbat România, punând-o pe harta Europei şi a lumii.

O generaţie pe care o regăsesc, alături de copiii ei, luminând astăzi subteranele Facebook.

Eu ştiu ce vor.

Ei ştiu că ştiu.

Pe cer, îngerul.

 

 

 

Ce înseamnă a fi Pro?A şti ce vrei,A şti că ştii,A şti că poti!Să crezi religios în tine, în profesia ta, în puterea ta de a schimba lumea cu orice risc. De a crea ceva care să te reprezinte azi şi dincolo de timp.Să vezi reperele către perfecţiune şi să-i motivezi pe cei din jurul tau în a le atinge.Să trăieşti viaţa ca pe un dar şi să dăruieşti din bucuria succesului tău. Cu un zâmbet!Gândeşti liber.Eşti autentic.Ai puterea de a da oamenilor ceea ce ei aşteaptă, dar nu ştiu.Ai spirit Pro!Spiritul Pro e îngerul care a creat ProTv. Acum douăzeci de ani, ProTv a fost revoluţia de care media din România avea nevoie, care i-a dat conştiinţa de sine a puterii.Puterea de a schimba România cu un zâmbet, cu un cântec.Puterea bucuriei cu care ProTv a umplut sufletele a milioane de români.Puterea de a crede că poţi să ai succes, să câştigi, să fii fericit.Ştiu ce vreau, ştiu că ştiu, ştiu că pot!ProTv a fost un dar de sărbătoare oferit românilor la 01 Decembrie. Singura dată din istoria lor când românii au arătat că vor, ştiu şi pot. Acum douăzeci de ani îngerul s-a jucat cu noi. Noi, cei atinşi de aripa lui, ne-am jucat mai departe cu plăcerea de a crea mereu ceva nou, de a face din fiecare zi o sărbătoare. „Bună seara, România, bună seara, Bucureşti!”Sunt Pro!Gândesc liber!O filosofie simplă care a motivat o generaţie în căutarea unei identităţi. O generaţie care şi-a descoperit misiunea şi care a schimbat România, punând-o pe harta Europei şi a lumii. O generaţie pe care o regăsesc, alături de copiii ei, luminând astăzi subteranele Facebook. Eu ştiu ce vor. Ei ştiu că ştiu.Pe cer, îngerul.

Posted by A fi Pro on Tuesday, December 1, 2015
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7536
Diferență: 0,1348
Ieri: 4.7582
Azi: 4.3072
Diferență: -0,453
Ieri: 4.3186
Azi: 5.4061
Diferență: 1,5802
Ieri: 5.4003
Azi: 4.3279
Diferență: -0,604
Ieri: 4.3262