Adrian Sobaru, cel care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, şi-a făcut în noiembrie o asigurare de viaţă. În caz de deces, familia primea 52.000 lei, pentru invaliditate - 100.000 de lei

29 dec 2010 Autor: Mediafax

Adrian Sobaru, electricianul TVR care s-a aruncat în 23 decembrie de la balconul Parlamentului, a încheiat la sfârşitul lunii noiembrie, la Alico România, o poliţă de asigurare de viaţă cu componentă investiţională, au declarat, miercuri, pentru Mediafax, surse din piaţa asigurărilor.

Sursele citate au precizat că poliţa se numeşte Capital Invest, suma asigurată fiind de 17.000 RON, pe care urma să o primească la expirarea perioadei de valabilitate a poliţei, respectiv la vârsta de 65 de ani. În prezent, Adrian Sobaru are 42 de ani.

Prima de asigurare pe care o achită Sobaru este de 950 RON pe semestru, acesta fiind nivelul minim al sumei pentru respectivul tip de asigurare.

Această poliţă îi dă dreptul la încasarea triplului sumei asigurate, respectiv aproximativ 52.000 RON în caz de deces prin accident. În caz de invaliditate totală permanentă în urma unui accident, suma pe care ar putea să o primească Adrian Sobaru se ridică la 100.000 RON. Poliţa nu include şi clauze de spitalizare. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

 
Cuvinte cheie:
Adrian Sobaru
, sinucidere
, balconul Parlamentului

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide