Eveniment

Aeroclubul României organizează cursuri de zbor gratuite.Vezi dacă te încadrezi

Aeronava Ultrauşoara

Autor: Roana Rotaru

21.12.2015, 12:11 5401

Aeroclubul României organizează cursuri gratuite de paraşutism, planorism şi aeronave ultrauşoare monitorizate, pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani.

Înscrierile pentru cursurile teoretice şi practice în vederea obţinerii licenţelor de paraşutist, pilot planor, pilot avion şi pilot aeronave ultrauşoare motorizate au loc în perioada 11 ianuarie - 5 februarie 2016.

Cursurile se vor ţine în mai multe oraşe din ţară unde există aerocluburi teritoriale, cum ar fi în: Arad, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Caransebeş, Cluj, Craiova, Deva, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, fiecare unitate teritorială având un număr limitat de locuri.

Tarife pentru cei peste 23 de ani

Persoanele care au peste 23 de ani pot urma cursurile organizate de Aeorclubul României contra cost. O oră de instrucţie cu un instructor care are o aeronavă privată costă 20 de euro, iar un curs teoretic costă 4 euro pe oră. Se plătesc şi examinările teoretice şi practice care nu includ tariful de închiriere al aeronavei.

Pentru cei neiniţiaţi, un salt cu paraşuta în tandem costă 140 de euro. Cei care ştiu să execute salturi singuri plătesc în jur de 20 de euro un salt, plus închirierea paraşutei care costă 8 euro per salt.

Mai multe informaţii despre serviciile şi preţurile aeroclubului găsiţi aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO