Eveniment

Agenţia de turism DAL Travel: A crescut cererea pentru circuite tutistice, am vândut pachete în America Centrală, Tanzania, Sri Lanka sau Islanda

Agenţia de turism DAL Travel: A crescut cererea pentru...

Autor: Mirabela Tiron

29.12.2021, 13:49 93

Cererea pentru circuite turistice de Revelion a crescut, printre cele mai solicitate pachete fiind cele în America Centrală, Tanzania- Zanzibar, Sri Lanka dar şI Egipt, potrivit datelor de la agenţia de turism Dal Travel.

„Pentru Revelion, cel mai repede s-a vândut circuitul în Panama – Costa Rica (2.900 de euro-n.red), urmat de Mexic – Guatemala – Honduras – Belize, Tanzania – Zanzibar, Sri Lanka şi Egipt. Alte destinaţii solicitate de Revelion au fost Turcia (Cappadocia), Portugalia, Tunisia, Iordania”, potrivit oficialilor agenţiei de turism Dal Travel, activă pe piaţă de  peste 20 de ani.

Preţul pentru circuitul în Panama-Costa Rica a început de la 2.900 de euro, în timp ce tariful pentru circuitul în Tanzania-Zanzibar s-a ridicat la 2.990 de euro, arată datele de pe site-ul companiei.

Daniela Nedelcu, director general al DAL Travel, spune că majoritatea turiştilor au optat pentru un Revelion activ, pachetele turistice constând în circuite. “Observăm dorinţa crescută a românilor de a călători şi de a face un turism activ, de a descoperi cât mai multe obiective şi destinaţii. Am constatat această tendinţă pe tot parcursul anului care tocmai se încheie şi prefigurăm apetitul turiştilor noştri pentru călătorii complexe, către destinaţii îndepărtate, exotice şi pentru 2022. Pentru ultima parte a iernii, avem deja multe cereri pentru circuite în SUA (Miami), Jamaica, Egipt, Sri Lanka, Pakistanul de Nord şi de Sud, Islanda, Madeira, Zanzibar şi multe altele”, a spus ea.

Apetitul românilor pentru destinaţii exotice este în creştere, ceea ce a impulsionat pe piaţa locală şi creşterea numărului de zboruri directe. Avioane în regim charter au decolat de sărbători în Dubai, Maldive, Republica Dominicană (o cursă pe săptămână), Mauritius (două zboruri organizate de Christian Tour) sau Zanzibar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO