Eveniment

Agenţia de turism Hello Holidays reia cursele charter cu avionul de la Bucureşti către Dalaman (Turcia), ca alternativă la cursele charter cu autocarul spre staţiunea Marmaris, după un an de pauză

Agenţia de turism Hello Holidays reia cursele charter cu...

Autor: Florentina Niţu

14.06.2021, 20:39 270

♦Tarifele pentru un pachet ce include cazare la un hotel de cinci stele cu masă şi plata taxelor de aeroport, spre Marmaris, pornesc de la 400 euro/persoană.

Agenţia de turism Hello Holidays, parte din grupul de companii Hello Brands, deţinut de Mădălina Balaiban, reia cursele charter cu avionul de la Bucureşti către Dalaman, ca alternativa la cursele charter cu autocarul spre staţiunea Marmaris din Turcia. Acestea au existat şi până în 2019 în portofoliul companiei, dar în 2020, din cauza restricţiilor de circulaţie impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, au fost puse „pe pauză”.

„Hello Holidays diversifică oferta pentru Marmaris, adăugând în portofoliu şi pachete de vacanţă cu avionul lângă cele cu autocarul, consolidându-şi poziţia de agenţie organizatoare de programe de vacanţă în zona de litoral Marmaris-Bodrum-Kusadasi. Aterizările pe Dalaman, în zona de litoral a Mării Egee, scurtează distanţa de transfer cu până la jumătate pentru turiştii care merg în vacanţă în Marmaris”, a spus Veronica Iordache, managerul destinaţiei Turcia al Hello Holidays.

Reprezentanţii Hello Holidays au mai astfel au scurtat timpul de transfer de la aeroport la hotel. Plecările spre Dalaman sunt în fiecare duminică, începând cu 13 iunie şi până pe 19 septembrie.

Tarifele pentru un pachet ce include cazare la un hotel de cinci stele cu masă şi plata taxelor de aeroport, spre Marmaris, pornesc de la 400 euro/persoană. Un pachet cu destinaţia Bodrum, din portofoliul aceleaşi companii, porneşte de la 430 de euro/persoană. În 2020, Turcia a fost vizitată de 12,7 milioane de turişti străini, iar 269.000 au fost români, cu 80% mai puţini decât în anul precedent, potrivit calculelor ZF pe baza datelor publicate pe site-ul Ministerului de Turism din Turcia.

De asemenea, Hello Holidays se consolidează vara aceasta şi pe destinaţia Antalya, după ce în anii trecuţi numărul curselor din sezon a fost mai mic. Pe lângă sejururi cu autocarul în Antalya, Hello Holidays are în portofoliu programe de tip circuit, care se desfăşoară tot timpul anului şi cuprind Cappadocia, Coasta Lycia sau Istanbul.

În acest sezon, Hello Holidays a mai inclus în ofertă şi destinaţiile de vacanţă către Albania, către Saranda şi Vlore. Pachetele de vacanţă către Saranda încep de la 314 euro/persoană, cu cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun, de la 317 euro/persoană pentru un apartament, iar cele către Vlore costă de la 212 euro/persoană în vilă şi de la 282 de euro/persoană cu cazare în hotel de patru stele. Pachetele au transport charter cu autocarul din Bucureşti şi Braşov.

„Albania era până acum o destinaţie pentru circuit în oferta Hello Holidays, cele de anul acesta, Bosnia – Albania de şapte zile şi Muntenegru – Albania de 10 zile, fiind organizate lunar din mai până în septembrie”, au explicat reprezentanţii companiei. În Albania, turiştii pot vizita obiective precum castelul Lekuresi, din Saranda, pot face excursii la Parcul Naţional Butrint sau Insulele Ksamil – grupul de trei insule numit “Caraibele Europei”.

Agenţia Hello Holidays, înfiinţată în urmă cu 14 ani, organizează sejururi în mai multe ţări, precum Turcia, Grecia, Egipt Albania sau Bulgaria, cu avionul sau cu autocarul. Compania are 27 angajaţi - în plin sezon numărul se măreşte cu ghizii însoţitori şi cu personalul care asigură asistenţă turistică în zonele de vacanţă - şi a realizat în 2020 un volum de vânzări de peste 3,5 milioane de euro, potrivit reprezentanţilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO