Eveniment

Agenţia Naţională de Integritate anunţă suspendarea tuturor activităţilor de relatii cu publicul, pe motiv de oprirea răspândirii infecţiilor cu COVID-19

Agenţia Naţională de Integritate anunţă suspendarea tuturor activităţilor de relatii cu publicul, pe motiv de oprirea răspândirii infecţiilor cu COVID-19

Autor: Departamentul Social

10.03.2020, 17:19 90

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) anunţă supendarea tuturor activităţilor de relaţii cu publicul, la sediul instituţiei, începând de miercuri până în 22 martie, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri, pentru a preveni răspândirea cu noul tip de coronavirus.

Activitatea de relaţii cu publicul se va efectua doar prin telefon, corespondenţă electronică şi prin poştă, precizează, marţi, într-un comunicat de presă, ANI.

În acest context, programul de lucru cu publicul, prin telefon, se va prelungi, de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 - 16:00.

„Totodată, având în vedere atribuţiile Agenţiei Naţionale de Integritate prevăzute de dispoziţiile legii referitoare la primirea declaraţiilor de avere şi de interese ale persoanelor prevăzute de Legea nr. 176/2010, în perioada menţionată, declaraţiile nu vor mai fi primite fizic, prin registratura ANI, acestea urmând a fi transmise Agenţiei exclusiv prin intermediul poştei”, menţionează oficialii ANI.

În plus, începând de miercuri se suspendă participarea personalului Agenţiei Naţionale de Integritate, în interes de serviciu, la evenimente/manifestări publice.

Potrivit bilanţului Grupului de Comunicare Strategică, pe teritoriul României, sunt în carantină instituţionalizată 107 persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 11.505 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, 25 de persoane sunt infectate cu coronavirus în România.

 
AFACERI DE LA ZERO