Eveniment

Agitaţie la vârf: se caută un înlocuitor pentru Boc?

Autor: Emma Toader

14.02.2011, 23:45 27

Totodată, în după amiaza zilei de ieri, preşedintele TraianBăsescu a efectuat o vizită la sediul Băncii Naţionale a Românieiunde s-a întâlnit cu guvernatorul Mugur Isărescu, potrivit unorsurse politice.

Surse din PDL au declarat că Băsescu a avut duminică o primăîntâlnire cu lideri ai PDL la Vila Lac 1, unde ar fi discutatstrategia pentru alegerile din partid. Discuţiile au continuat şiîn cursul zilei de ieri, fiind programate noi întâlniri şi încursul serii, după finalizarea întâlnirii dintre preşedinte şiguvernatorul Mugur Isărescu.

Sursele menţionate au arătat că participanţii au primitinterdicţie de a dezvălui subiectele discutate.

"Se caută un premier. Independent", a spus un lider PDL.

La rândul lor, surse din partid au arătat că s-ar discuta despreposibilitatea ca Emil Boc să renunţe la funcţia de premier şi săcandideze la alegeri pentru funcţia de preşedinte al PDL.

Conform surselor citate, este posibil şi ca alegerile privindnoua conducere a partidului, programate pentru luna mai, să fiedevansate, eventual să fie organizate peste o lună.

De asemenea, mai mulţi parlamentari s-au arătat nemulţumiţi defaptul că nu sunt informaţi în legătură cu aceste întâlniri şi căaflă din presă despre strategia partidului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO