Eveniment

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui. Coloane de maşini s-au format pe sensul către Bucureşti

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui. Coloane de maşini...

Autor: Petru Mazilu

14.03.2021, 17:29 133

Coloane de maşini s-au format duminică pe două porţiuni ale A2, pe sensul de mers către Bucureşti. Traficul este aglomerat în zonele de pe autostradă în care se fac lucrări.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române la ora 17:00, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, s-au format coloane în mişcare pe tronsoanele kilometrice unde traficul este deviat din cauza lucrărilor la carosabil. Problemele au apărut la kilometrii 11-17 în apropierea localităţii Cernica din judeţul Ilfov şi între kilometrii 27-33, lângă localitatea Fundulea din judeţul Călăraşi.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele menţionate se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO