Eveniment

Aglomeraţie pe DN1, din cauza maşinilor care merg dinspre staţiunile montane către Capitală

Aglomeraţie pe DN1, din cauza maşinilor care merg...

Autor: Mediafax

27.01.2019, 13:27 37

Se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN1, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, din cauza numărului mare de maşini care se întorc în Capitală din staţiunile montane.

Centrul Infotrafic anunţă că la acestă oră, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane către Capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN1, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti.â

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor care se întorc în Capitală de pe Valea Prahovei să circule cu atenţie mare, să păstreze o distanţă suficient de mare între vehicule pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu facă depăşiri riscante şi să respecte indicaţiile poliţiştilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să circule pe ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, evitarea aglomeraţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO