Eveniment

Alertă în Râmnicu Vâlcea, după un apel privind o bombă pusă în Mall

Alertă în Râmnicu Vâlcea, după un apel privind o...

Autor: Departamentul Corespondenti

12.01.2020, 20:22 1822

Autorităţile din Râmnicu-Vâlcea sunt în alertă după ce o persoană a sunat, duminică seara, la 112 şi a spus că a fost amplasată o bombă în noul Mall din oraş. Clădirea a fost evacuată, iar pentru siguranţă, a fost evacuat şi Mall-ul vechi.

Potrivit ISU Vâlcea, a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul că în noul Mall din Râmnicu Vâlcea este amplasata o bombă.

„Poliţişti, jandarmi şi forte S.R.I. s-au deplasat imediat la ambele mall-uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea apelantului”, spun reprezentanţii ISU Vâlcea.

Autorităţile au evacuat mall-ul şi îi roagă pe cei care sunt în zonă să respecte indicaţiile date de către forţele de ordine.

Pentru siguranţă, au fost evacuate ambele mall-uri din oraş, martorii afirmând că sunt aproximativ 3.000 de persoane, clienţi şi angajaţi, evacuate din clădiri.

La ora transmiterii ştirii, acţiunea este în desfăşurare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO