Eveniment

Alertă la metrou: Bagaj suspect în staţia Eroii Revoluţiei. Metrourile nu opresc. Călătorii au fost evacuaţi. UPDATE: Alerta a fost falsă

Alertă la metrou: Bagaj suspect în staţia Eroii...

Autor: Andreea Tobias

29.04.2022, 15:54 31

UPDATE. Alarma de la metrou s-a dovedit a fi falsă. Începând cu ora 15.44, circulaţia metrourilor a fost reluată. 

„Intervenţia s-a încheiat. Nu sunt elemente de interes pirotehnic” - este anunţul SRI.


Un bagaj suspect a fost sesizat la metrou. Garniturile nu opresc în staţia Eroii Revoluţiei, unde se fac verificări, iar potrivit Poliţiei Capitalei călătorii au fost evacuaţi.

Metrorex anunţă că, la această oră, pe Magistrala 2, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoara fără oprire în staţia Eroii Revoluţiei.

Măsura vine după ce a fost sesizat un bagaj abandonat.

Se fac verificări şi se iau măsurile care se impun.

Călătorii sunt informaţi cu privire la această situaţie prin sistemul de sonorizare din trenuri şi din staţii, anunţă Metrorex.

Metrorex adaugă că pentru facilitarea echipelor care verifică coletul suspect, circulaţia trenurilor de metrou între staţiile Constantin Brâncoveanu şi Tineretului se desfăşoară pe un singur fir, în sistem pendulă, iar pe celălalt fir, circulaţia se desfăşoară fără oprire în staţia Eroii Revoluţiei.

Poliţia Capitalei anunţă că a fost sesizată că în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, din sectorul 4, a fost observat un geamantan abandonat.

Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează verificări. A fost evacuată staţia, iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activităţii, conform Poliţiei Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO