Eveniment

Alin Burcea, Paralela 45: Cu 300 de euro pentru un sejur de şapte zile, 200.000 de turişti români aleg Bulgaria

Autor: Mirabela Tiron, Alexandru Nanu

08.07.2014, 00:05 367
Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, spune că în Bulgaria merg anual 200.000 de turişti români, care petrec în medie şapte zile, preţul sejurului fiind de circa 300 de euro de persoană, dat fiind că mulţi aleg acum hoteluri de trei şi patru stele, renunţând la cele de două stele.
 
„Paralela 45 vinde cam 4.500 de pachete pentru Bulgaria în sumă de circa 700.000 de euro, fără a lua în calcul şi sejururile din iarnă. Bulgaria are o creştere mică pentru pa­chetele achiziţionate“, a spus Burcea, prezent ieri la emisiunea ZF Live.
 
Legat de suspiciunile de infestare  a apei din staţiunile bulgăreşti, Burcea precizează că a fost o lipsă de comunicare între autorităţile române şi cele bulgare în ceea ce priveşte situaţia apei din staţiunile bulgăreşti.
 
„Lucrurile să fie transmise corect fără să mai pună în comunicat şi alertă de călătorie. Trebuia de la început menţionat că problemele erau doar pentru un anumit sector de plajă. Numai antetul alertă de călătorie te face să îţi anulezi vacanţa“, a spus el ieri la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO