Eveniment

Alina Gorghiu: PNL este mai pregătit ca oricând să preia guvernarea

Alina Gorghiu: PNL este mai pregătit ca oricând să...

Autor: Departamentul Politic

13.10.2019, 16:51 237

"Domnule preşedinte ştiu că aveţi în PNL un partener corect şi loial, iar PNL, stimaţi colegi, este mai pregătit ca niciodată să preia guvernarea. Este singurul partid care şi-a asumat îna ceastă perioadă complicată responsabilitatea guvernpării. Nu avem emoţii să arătăm că putem să guvernăm. Chiar dacă suntem singuri vom arăta că putem să guvernăm, chiar dacă majoritatea partidelor din Opoziţie vor începe din prima zi să ne atace. Da, PSD a fost dat la o parte. Merge în opoziţie asta merită un partid pentru minciuni demogogice. Însă avem obligaţia să schimbăm paradigma guvernării ineficiente din ultimii ani", a spus Alina Gorghiu, vicepreşedintele Senatului

"În trei ani statul social creat fraudulos de PSD ne-a împins aproape de faliment. Au renunţat la investiţii, renunţând la viitorul nostru, de aceea e nevoie ca politicieni serioşi să redăm responsabilitatea acestei ţări, având ca priorităţi alocarea investiţiilor şi să investim masiv în proiectele mari de infrastructură. Trebuie să creeăm un stat care să finanţeze comunităţile locale, pentru a da şansa să renască o Românie normală, în carte să existe un alt fel de parteneriat între cetăţean şi stat", a afirmat Gheorghe Falcă, la acelaşi eveniment.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, duminică la Timişoara, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL regiunea Vest, anunţă PNL. La eveniment sunt prezenţi aproximativ 3.500 de membri şi simpatizanţi ai partidului, parlamentari şi aleşi locali.

Klaus Iohannis a anunţat că va continua luni consultările cu partidele pentru formarea unui nou Guvern. Şeful statului a precizat că va desemna un alt premier, cel târziu marţi.

Preşedintele a anunţat deja că soluţia pentru următoarea perioadă este un Guvern PNL, sau în jurul PNL. Propunerea pentru funcţia de şef al Executivului din partea PNL este Ludovic Orban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO