Eveniment

Alte trei localităţi din judeţul Sibiu intră în carantină

Alte trei localităţi din judeţul Sibiu intră în...

Autor: Andreea Tobias

21.11.2020, 14:43 518

Localităţile Mediaş, Avrig şi Orlat, cu rate de infectare între 9 şi 15 la mia de locuitori, se alătură celorlalte patru zone carantinate în judeţul Sibiu intră în carantină pentru 14 zile începând de luni de la ora 5.00.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a aprobat, sâmbătă, trei decizii care vizează carantina zonală a municipiului Mediaş, oraşului Avrig şi localităţii Orlat, începând de luni, ora 5.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Circulaţia şi staţionarea în spaţiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza Declaraţiei pe proprie răspundere, legitimaţiei de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

De asemenea, o măsura suplimentară, similară cu cea adoptată în cadrul celorlalte localităţi carantinate din judeţul Sibiu, respectiv Sibiu, Şelimbăr Cisnădie şi Tălmaciu, în zilele de sâmbătă şi duminică, centrele comerciale sunt închise, cu excepţia celor care comercializează bunuri alimentare, farmacii, curăţătorii, magazinele care comercializează hrană pentru animalele de companie.

Rata de infectare la mia de locuitori este în Mediaş de 9,23 la mie, în Avrig de 9018, iar la Orlat 15,16.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO