Eveniment

Amazon vorbeşte despre scăderea numărului de angajaţi în 2023: „Revizuim în mod constant activitatea şi prioritizăm investiţiile”

Amazon vorbeşte despre scăderea numărului de angajaţi...

Autor: Ramona Cornea

13.06.2024, 00:05 677

„ În urma analizelor, am identificat domenii în care trebuie să investim mai mult şi zonele în care trebuie să reducem. Momentan, facem angajări pentru echipele noastre din România (inclusiv pentru Amazon Games, care a fost recent deschis în România)”

Compania Amazon reacţionează la datele care arată că a avut o scădere puternică de angajaţi în anul 2023 faţă de 2022 şi susţine că analizează în mod constant activitatea şi prioritizează investiţiile. Analizele făcute în companie au identificat domenii în care trebuie investit mai mult şi zonele în care trebuie reduse investiţiile, susţin reprezentanţii companiei.

„Compania Amazon a creat peste 3.000 de locuri de muncă în România până în prezent – şi suntem mândri de lucrul acesta. Numărul include posturile colegilor care lucrează în Amazon, în trei mari oraşe din ţară: Bucureşti, Timişoara şi Iaşi. Pe lângă acestea, se adaugă şi locurile de muncă create de IMM-urile care vând în magazinele noastre virtuale, ajungând la sute de milioane de clienţi din întreaga lume. La fel ca multe companii, revizuim în mod constant activitatea şi prioritizăm investiţiile, în funcţie de nevoile clienţilor. În urma analizelor, am identificat domenii în care trebuie să investim mai mult şi zonele în care trebuie să reducem. Momentan, facem angajări pentru echipele noastre din România (inclusiv pentru Amazon Games, care a fost recent deschis în România)”, au transmis reprezentanţii Amazon pentru Ziarul Financiar.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro