Eveniment

Ambasada Olandei îl ironizează pe ministrul Tudorel Toader: Acest mesaj se va autodistruge

Ambasada Olandei îl ironizează pe ministrul Tudorel...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

11.04.2019, 18:56 4632

Ambasada Olandei în România l-a ironizat, joi, pe ministrul Justiţiei român, postând un mesaj cu trimitere la o postare de-a lui Tudorel Toader.

„21 de zile pana la Ziua Nationala. A început numărătoarea inversă şi suntem în toiul pregătirilor: pe 24 aprilie sărbătorim Ziua Naţională a Olandei. Astăzi a plouat, noi am degustat. Şi ni s-a mai şi arătat ceva în cafea”, a scris, joi, Ambasada Olandei, pe pagina de Facebook.

Reprezentanţii Ambasadei au alăturat mesajului o fotografie cu o cafea în interiorul căreia scrie „this text will self destruct” (acest text se va autodistruge -n.r.).

Internauţii l-au ironizat de-a lungul timpului pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a publicat de mai multe ori diferite mesaje pe Facebook pe care anunţa că le va şterge în termen de o oră. Ultimul mesaj de acest gen postat de Tudorel Toader a fost în 6 aprilie: „O simpla precizare ! In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta ! PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora !”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO