Eveniment

Amelia Popa, 8x8 International: Am depăşit nivelul de 400 de angajaţi în România. Faţă de anii trecuţi, nu mai recrutăm doar din graniţele Clujului, ci ne-am extins la nivel de România. Regăsim aceleaşi talente şi în piaţa din Cluj, şi la nivel de România

Videoconferinţa „Top Angajatori undelucram.ro“

Amelia Popa, senior manager talent acquisition în cadrul 8x8 International: Faţă de anii trecuţi, nu mai recrutăm doar din graniţele Clujului, ci ne-am extins la nivel de România.

Amelia Popa, senior manager talent acquisition în cadrul 8x8 International: Faţă de anii trecuţi, nu mai recrutăm doar din graniţele Clujului, ci ne-am extins la nivel de România.

Autor: Ramona Cornea

24.02.2022, 18:30 184

Amelia Popa, senior manager talent acquisition în cadrul 8x8 International, companie cu origini americane care furnizează soluţii enterprise de comunicaţii în cloud, afirmă că a ajuns au depăşit nivelul de 400 de angajaţi în România în prezent. Compania este prezentă în România cu un birou în Cluj, însă Amelia Popa spune că au extins recrutarea în toată ţara.

„În momentul de faţă, noi am ajuns să depăşim 400 de angajaţi la nivel de România. Faţă de anii trecuţi, nu mai recrutăm doar din graniţele Clujului, ci ne-am extins la nivel de România. Produsul pe care noi îl dezvoltăm este unul menit să ofere soluţii de comunicaţie la nivel de cloud, soluţii integrate care cuprind partea de video, de chat, de contact center, toate sub aceeaşi umbrelă, care să poată să ajungă pe tot globul şi să poată fi folosite de pe orice dispozitiv. Regăsim aceleaşi talente în piaţa din Cluj şi la nivel de România“, a declarat ea în cadrul videoconferinţei „Top Angajatori undelucram.ro“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO