Eveniment

Amenzi de 7.000 de lei pentru participanţii la protestul de duminică din Piaţa Victoriei

Amenzi de 7.000 de lei pentru participanţii la protestul...

Autor: Cosmin Pirv

08.11.2020, 19:34 162

Jandarmeria Capitalei anunţă că au fost aplicate 15 amenzi în valoare de 7.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului la protestul organizat duminică seara în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti susţine că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, pe timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii sau orice alte întruniri sunt permise, cu participarea a maximum 100 de persoane.

Jandarmii au discutat cu organizatorii şi cu persoanele prezente la protestuil de duminică din Piaţa Victoriei pentru a le aduce la cunoştinţă prevederile legale şi măsurile care vor fi luate în cazul nerespectării acestor prevederi, a transmis Jandarmeria.

„Până în prezent, au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de Covid-19 şi 29 de persoane au fost avertizate”, au transmis reprezentanţii Jandarmeria Capitalei.

Conform acestora, continuă activităţile de identificare şi sancţionare şi a altor persoane care au încălcat prevederile legii.

De asemenea, jandarmii anunţă că au sancţionat o persoană care a folosit o dronă în zonă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO