Eveniment

Amenzi în total de peste 170 de milioane de lei şi 400 de dosare penale, de la începutul epidemiei

Amenzi în total de peste 170 de milioane de lei şi 400...

Autor: Diana Grigore

04.04.2020, 17:37 215

Secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, anunţă că de la începutul panedmiei de coronavirus au fost date amenzi în valoare totală de 170 de mil.a de lei şi întocmite 400 de dosare penale. Nici localnicii din Ţăndărei nu au scăpat.

„De la începutul epidemiei şi până în prezent în urma acestor acţiuni au fost întocmite 400 de dosare penale, dintre care cele mai multe au fost întocmite pentru zădărnicirea combaterii bolilor...Au fost aplicate peste 130 mii de sancţiuni, în valoare totală de peste 170 milioane de lei....La Ţăndărei şi Bărbuleşti au fost aplicate peste 170 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare privind circulaţia pe drumurile publice”, a declarat Despescu sâmbătă.

Valoarea totală a amenzilor de la Ţăndărei şi Bărbuleşti se ridică la 41 de mii de lei. În acest context, Ţăndărei a intrat în carantină totală, în urma emiterii emiterea ordonanţei militare nr. 7.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO