Eveniment

Amenzi record în noaptea de vineri spre sâmbătă în Capitală, pentru nepurtarea măştilor

Amenzi record în noaptea de vineri spre sâmbătă în...

Autor: Cosmin Pirv

11.07.2020, 12:46 411

Poliţiştii din Capitală au aplicat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, amenzi în valoare de 28.000 de lei pentru nepurtatea măştilor de protecţie în spaţii închise, centre comerciale sau la locul de muncă.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, la controlul desfăşurat în noaptea de vineri spre sâmbătă au participat peste 180 de poliţişti ai Capitalei, ai Poliţiei Locale Bucureşti, jandarmi şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Echipele de control au făcut verificări la 75 de firme din Bucureşti, în urma cărora au aplicat 52 de amenzi în valoare de peste 122.000 de lei.

„Printre acestea, valoarea sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie este de peste 28.000 de lei, pentru că în spaţii publice închise, spaţii comerciale şi la locul de muncă nu se purta mască de protecţie”, se arată în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO