Eveniment

ANAF, în cazul Atena Group: Începem demersul pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate

ANAF, în cazul Atena Group: Începem demersul pentru...

Autor: Departamentul Economic

19.02.2016, 19:08 5068

ANAF precizează că a răspuns vineri unei solicitări a reprezentanţilor Antena TV Group SA de a avea o întâlnire, la întrevedere fiind prezentate "stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinţei definitive nr.888 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti în data de 08.08.2014 şi continuarea procesului de validare a executării acesteia".

"În conformitate cu OG. 14/2007 şi în cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate", se spune într-un comunicat al ANAF.

Sediile posturilor de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie eliberate în cinci zile, respectiv până la sfârşitul acestei săptămâni, inspectorii ANAF prezentându-le notificarea de evacuare pentru a pune în executare sentinţa penală din 2013, potrivit căreia statul a intrat în posesia imobilelor.

Peste 3.500 de persoane au participat, la 'întâlnirea publică" organizată vineri de televiziunile grupului Intact în piaţa Constituţiei

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO