Eveniment

ANAF: Numărul unic de identificare a caselor de marcat se obţine online în cel mult trei minute

ANAF: Numărul unic de identificare a caselor de marcat...
28.09.2018, 00:05 263
Documentele necesare solicitării şi atribuirii numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice pot fi depuse online prin intermediul Spaţiului Privat Virtual.

„Prin intermediul for­mu­larului C801 se poate solicita emiterea certificatului de atribuire a numărului unic de iden­tificare pentru mai multe aparate de marcat electronice fis­cale în vederea instalării în mai multe zone geografice. Veri­ficarea formularului C801 depus prin Spaţiul Privat Virtual durează în medie un minut. Într-un interval de timp similar se emite certificatul de atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat şi se comunică în contul de SPV. Prin urmare, dacă utilizează această facilita­te oferită de ANAF în cola­borare cu Centrul Naţional pentru Infor­ma­ţii Financiare din cadrul MFP, operatorii economici pot obţi­ne certi­ficatul în cel mult trei minute“, a anunţat joi ANAF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO