Eveniment

Analiză ZF. Şcolile din Bucureşti se adaptează ritmului de muncă al părinţilor, cu programe de afterschool: Avem foarte multe solicitări ale familiilor tinere, în special din cartierele rezidenţiale recent date în folosinţă

Analiză ZF. Şcolile din Bucureşti se adaptează...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.01.2022, 11:22 342

♦ Instituţii precum Primăria Sectorului 6 au ales să investească chiar şi în corpuri noi de clădire, în condiţiile unui număr de copii în creştere alertă, în vreme ce alte sectoare au integrat în şcoli programe cu activităţi pentru elevi, chiar şi după încheierea orarului zilnic.

Ritmul tot mai agitat de muncă şi programul încărcat al părinţilor au făcut ca şcolile din Bucureşti să resimtă tot mai multe nevoia implementării programelor tip afterschool, care să mai preia din presiunea aflată pe umerii adulţilor. Primăriile de sector spun că, în ultimii ani, şcolile au gândit programe şi au făcut investiţii astfel încât să-i poată ţine mai mult pe copii în instituţiile de învăţământ.

Instituţii precum Primăria Sectorului 6 au ales să investească chiar şi în corpuri noi de clădire, în condiţiile unui număr de copii în creştere alertă, în vreme ce alte sectoare au integrat în şcoli programe cu activităţi pentru elevi, chiar şi după încheierea orarului zilnic. Doar reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 nu au răspuns solicitării ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO