Eveniment

Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei maşini, din curtea lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei maşini,...

Autor: Cosmin Pirv, Mediafax

16.08.2019, 17:39 345

Anchetatorii au ridicat, vineri, noi probe, printre care şi trei maşini, din curtea lui Gheorghe Dincă. Una dintre maşinile ridicate este chiar cea cu care ar fi fost răpită Alexandra Măceşanu.

Anchetatorii au reluat vineri cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, bărbatul care care a recunoscut că a răpit şi ucis două fete, pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani).

Mai multe probe, printre care şi trei maşini, au fost ridicate de anchetatori. Printre maşinile ridicate se află cea cu care se bănuieşte că a fost răpită Alexandra Măceşanu. Alături de aceasta, din curtea lui Gheorghe Dincă au fost ridicate alte două maşini, mai vechi, printre care şi o camionetă, care a fost scoasă din curte pe o platformă a poliţiei.

Tot vineri, audierea omului de afaceri Remus Rădoi la sediul Poliţiei Caracal a fost amânată.

În cursul zilei de vineri sunt aşteptate şi rezultatele analizelor genetice de la INML ale oaselor găsite de anchetatori în pădurea din apropierea oraşului Caracal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO