Eveniment

Andreea Moldovan explică ordinul de carantinare: Nu am făcut de capul meu. Discutarea lor s-a făcut în două zile succesive la sediul Ministerului Sănătăţii într-o companie mai mult decât selectă, reunind reprezentanţi ai INSP şi DSU

Andreea Moldovan explică ordinul de carantinare: Nu am...

Autor: Laura Buciu

16.04.2021, 10:16 213

Secretarul de stat Andreea Moldovan, acuzată că a emis ordinul de ministru privind noile criterii de carantină fără avizul INSP şi CNSU, a spus, vineri, cu cine au fost discuţiile despre acest ordin: „Nu am făcut de capul meu”, spune dr. Moldovan.

„Pentru că s-a discutat foarte mult în presă despre acea întâlnire şi indicii de carantină, vreau doar să menţionez că discutarea lor s-a făcut în două zile succesive la sediul Ministerului Sănătăţii într-o companie mai mult decât selectă, reunind reprezentanţi ai INSP şi DSU”, a spus Moldovan.

Aceasta a precizat că din partea INSP, la discuţii a participat dr. Adriana Pistol, dr. Florentina Furtunescu, dr. Radu Cucuiu, iar din partea DSU, dr. Raed Arafat şi dr. Călin Alexandru şi ajutoarele lor. Din partea Ministerului Sănătăţii, a participat la discuţii un grup de epidemiologi, asistenţi medicali, ministrul Vlad Voiculescu şi Andreea Moldovan.

„Practic aşa s-a purtat discuţia. A fost o discuţie de trei - patru ore. S-a revenit a doua zi cu clarificări şi cu discuţii suplimentare, astfel încât forma finală a fost forma agreată de către toate lumea, atunci, la Minister, şi ulterior şi în grupul tehnico-ştiinţific”, a explicat dr. Andreea Moldovan.

Aceasta a afirmat că a vrut să facă această clarificare, pentru că „nu am lucrat de capul meu”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO