Eveniment

Anghel Iordănescu: Este dureros şi trist să primim gol în minutul 89. A fost o execuţie fabuloasă

Anghel Iordănescu: Este dureros şi trist să primim gol...

Autor: Andrei Ionascu

11.06.2016, 00:41 2125

"În primul rând, aş vrea să remarc faptul că am făcut o partidă bună. Am început jocul foarte bine, am avut o bună organizare, o bună disciplină tactică şi poate, dacă am fi reuşit să marcăm în primele minute, altul ar fi fost scorul final. Este greu, este dureros şi trist, să primeşti gol la acest nivel în minutul 89.

Vreau să le mulţumesc jucătorilor, pentru că au respectat planul tactic şi pentru determinarea din joc. Franţa este o echipă cu posesie, cu jucători de mare calitate, care oricând pot să provoace dezechilibru în momente unu la unu. Am primit un gol fabulos, care nu poate să vină decât de la un jucător de mare valoare. Oftez, pentru că este greu să-i determin pe jucători să ridice capul din pamânt, sunt foarte trişti în vestiar. Cred că va trebui să refacem jucătorii din punct de vedere fizic şi apoi să-i montăm mental. Ne aşteaptă două jocuri extrem de importante pentru soarta calificarii. Noi sperăm să avem aceeaşi abordare la meciul cu Elveţia.

Nu pot să comentez primul gol primit şi nici nu vreau. Înţeleg că Ciprian reclamă fault clar şi din acest punct de vedere îl cred pe el! Vreau să le mulţumesc şi suporterilor, au fost fantastici, au ajutat enorm echipa", a declarat Iordănescu la finalul meciului, pentru Dolce Sport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO