Eveniment

ANM a emis prognoză specială pentru Capitală: Vreme deosebit de caldă până joi

ANM a emis prognoză specială pentru Capitală: Vreme...

Autor: Departamentul Social

12.11.2019, 12:11 95

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală, valabilă până joi, interval în care vor fi înregistrate temperaturi cu mult peste cele specifice acestei perioade a anului, valorile maxime ajungând la 22 de grade. Joi, vremea se va răci, însă tot se va menţine neobişnuit de caldă. 

Începând de marţi şi până joi, la ora 8:00 în Capitală vor fi înregistrate temperaturi „cu mult peste cele specifice acestei perioade din an”, cu maxime de până la 22 de grade şi minime de 10...12.

„Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor. Vântul va deveni în general moderat, temporar cu viteze de 35…40 km/h pe parcursul zilei de miercuri (13 noiembrie)”, anunţă meteorologii.

Potrivit ANM, în cursul zilei de joi, cerul va fi noros, mai ales în a doua parte a zilei.

„Vântul va sufla moderat, cu cel mult 25…30 km/h. Deşi în scădere faţă de zilele anterioare, valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale ale datei, cu o maximă în jurul a 17 grade”, mai transmit meteorologii ANM.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO