Eveniment

ANM: Ninsorile se vor extinde; în Dobrogea şi Muntenia vor fi precipitaţii mixte şi polei

ANM: Ninsorile se vor extinde; în Dobrogea şi Muntenia...

Autor: Departamentul Social

04.01.2016, 11:31 3329

Avertizarea cod galben de ninsori şi ger a fost ridicată, pentru restul zilei de luni şi prima parte a zilei de marţi fiind emisă o informare de ninsori, precipitaţii mixte şi depuneri de polei.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, de luni, ora 18.00, până marţi, la ora 12.00, ninsorile se vor extindere şi vor cuprinse cea mai mare parte a ţării, dar vor fi în general slabe cantitativ.

În Oltenia şi Muntenia, stratul de zăpadă nou depus va putea atinge pe arii restrânse 10 centimetri, iar în Dobrogea şi trecător în sud-estul Munteniei vor fi precipitaţii mixte şi se va depune polei.

În zilele următoare vor fi precipitaţii mixte, slabe cantitativ, fiind posibilă formarea poleiului, în special în regiunile sudice, se mai arată în informarea transmisă luni de ANM.

Judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi jumătatea sudică a judeţelor Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa au fost, de duminică după-amiază până luni dimineaţă, sub avertizare cod galben de ninsori, intensificări ale vântului şi temperaturi scăzute.

În noaptea de duminică spre luni, vremea a fost geroasă în majoritatea regiunilor, iar în estul Transilvaniei şi în nordul şi centrul Moldovei, temperatura aerului a coborât local sub minus 15 grade.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO