Eveniment

Antonescu, PNL: "Le cerem tuturor acţiune comună pentru plecarea guvernului"

19.01.2012, 17:20 76

"Le cerem tuturor acţiune comună pentru plecarea guvernului", a declarat preşedintele PNL Crin Antonescu în cadrul manifestaţiei organizată astăzi de USL la Arcul de Triumf.

"Dragi prieteni, vreţi acelaşi lucru ca şi noi, avem de făcut cel puţin o jumătate de drum împreună şi sunt convins că poate voi singuri veţi putea schimba puterea fără noi, poate noi vom putea schimba puterea fără voi, dar şi pentru noi şi pentru voi nu se pune problema doar să schimbăm puterea, ci să schimbăm România, iar România nu o putem schimba decât împreună. Ultima speranţă a acestei puteri este să ne disperseze, cei care suntem în partide cu cei care nu sunt în partide. E veche de când lumea diversiunea şi răspunsul este unul singur, solidaritatea. Nu promitem salarii, ceea ce promitem şi promit împreună cu Victor Ponta, împreună cu dumneavoastră toţi sunt cinste, pricepere şi cuviinţă". "Mesajul nostru, mesajul a milioane de români de la Vaslui până la Londra este simplu: Domnule preşedinte Traian Băsescu, ultimul preşedinte comunist, mesajul nostru este 'Pleacă!' Domnule premier al României, pleacă!".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO