Eveniment

Antreprenori, Iohannis şi Guvernul au nevoie de soluţii de la voi, pentru a trece business-ul şi economia de criză. Trimiteţi-ne ideile voastre!

Antreprenori, Iohannis şi Guvernul au nevoie de soluţii...
31.03.2020, 16:54 1519

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut antreprenorilor să vină cu idei şi propuneri pentru Guvern, legate de cum să treacă economia şi business-ul mai bine prin criză.

„Mă adresez antreprenorilor. Fiţi proactivi. Veniţi cu idei către guvernanţi fiindcă suntem interesaţi să promovăm produse româneşti în această perioadă, cu precădere. Este o oportunitate foarte bună pentru mediul românesc. Avem nevoie de aceste materiale şi avem această oportunitate”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

ZF îi invită pe antreprenori să îşi exprime soluţiile propuse şi să trimită ideile şi măsurile pe care le doresc la adresele de mail cristian.hostiuc@zf.ro, sorin.paslaru@zf.ro, dana.ciriperu@zf.ro sau stefan.stan@zf.ro. 

Aşteptăm propunerile voastre! 

 

Propunerile venite până acum: 

Elena Rotarescu: 

Soluţia pe care doresc să o promovez pentru a ajuta produsele româneşti este facilitarea accesului agricultorilor pe marile pieţe ale hypermarcheturilor şi, de ce nu, livrarile online către persoane fizice. 

Pentru acest lucru, Guvernul să pună la dispozitie câţiva oameni bine pregătiţi, care să pună la punct relatiile si documentatia legislativa, logistica si fiscala a agricultorilor cu marile magazine şi tot ei să asigure contractele de prestari servicii cu firme de curierat.

Într-un mod mai simplist spus, Guvernul să ofere echipe de oameni ce formeaza departamentele de marketing, logistică şi financiar/management pentru agricultori.

Aceasta este opinia mea. Îndemn Guvernul să vina cu soluţii practice şi să ofere oameni în teren pentru agricultori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO