Eveniment

Anul scolar a majorat vanzarile Mucart Cluj

16.11.2004, 00:00 75

Cifra de afaceri a producatorului de produse papetare Mucart Cluj-Napoca a crescut de aproape 4 ori la 9 luni, ajungand la 1,25 milioane de euro, dupa ce la jumatatea anului inregistra afaceri de 0,3 milioane de euro.
"Varful vanzarilor companiei este inregistrat in perioada iulie-septembrie, cand facem livrari pentru guvern", a declarat Daniela Darlea, director economic la Mucart. Perioada coincide cu inceperea anului scolar, iar contractul cu guvernul prevede livrarea de rechizite scolare in valoare de aproape 1 milion de euro, a adaugat Darlea.
Pana la sfarsitul anului, Mucart estimeaza ca va obtine vanzari de aproximativ 2,5 milioane de euro, un nivel cu 20% mai mare decat anul trecut. Principalul competitor al societatii este Perpigna Romania, divizia din Romania a concernului italian Pigna.
Actionarul majoritar al companiei este Dacia Service Feleac Cluj-Napoca, cu o participatie de 75%, in timp ce SIF Banat Crisana detine 14,5% din actiuni, conform raportului intocmit de Mucart.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO