Eveniment

Anunţ fără precedent pentru împătimiţii de pariuri. Site-ul Bet365 a fost interzis şi cei care continuă să joace riscă amenzi uriaşe

Anunţ fără precedent pentru împătimiţii de pariuri....

Autor: Gandul Gandul

16.10.2015, 11:37 2912
Oficiul Naţional de Jocuri de Noroc (ONJN) a anulat dreptul de operare al companiilor care furnizează servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibil prin intermediul site-ului bet365.com. Jucătorii români au la dispoziţie 30 de zile să-şi retragă banii, iar cei care vor continua să parieze la Bet365 riscă amenzi usturătoare.
 
ONJN a remis un comunicat prin care li se anulează dreptul de operare al companiilor HILLSIDE GAMING LP şi HILLSIDE SPORTS LP, care oferă servicii de jocuri de noroc, prin platforma de jocuri accesibilă prin intermediul site-ului bet365.com.

Compania a fost atenţionată să nu mai permită jocul celor care accesează site-ul de pe IP-uri din România sau jucătorilor români potrivit dispoziţiilor legale şi sp remită jucătorilor banii existenţi în conturile de joc. Jucătorii au 30 de zile pentru a retrage sumele după care accesul la site va fi restricţionat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO