Eveniment

Anunţul făcut de Alexandru Rafila despre sărbătorile de Paşte. Cum spune aceasta că le vom petrece

Anunţul făcut de Alexandru Rafila despre sărbătorile...

Autor: Andreea Tobias

27.02.2022, 07:31 287

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că măsurile de relaxare se vor lua pe etape, pentru a vedea ce impact au. Ministrul a menţionat sărbătorile de Paşte cu relaxări, dar a vorbit şi despre ceea ce ne aşteaptă din toamnă.

Întrebat, luni, în ce vor consta restricţiile, Rafila a spus că o prima măsură va fi probabil renunţarea la măşti în exterior, mai puţin în spaţiile extrem de aglomerate.

Relaxările trebuie să permită reîntoarcerea la o activitate economică şi socială normală şi predictibilitatea organizării diferitelor tipuri de activităţi economice în perioada următoare.

„Ne dorim să avem un calendar clar, care să ţină cont de nişte indicatori măsurabili şi care să permită o reluare şi sustenabilitate”, a spus ministrul.

Măsurile de relaxare trebuie luate gradual, a explicat Rafila, în momentul în care indicatorii din secţiile de terapie intensivă intră în scădere constantă.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO