Eveniment

Anunţul făcut de ministurl Sănătăţii: Pregătim pentru 1 iulie noi măsuri de relaxare

Anunţul făcut de ministurl Sănătăţii: Pregătim...

Autor: Cosmin Pirv

25.06.2020, 13:00 8249

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, la Târgu-Jiu, că Guvernul pregăteşte noi măsuri de relaxare pentru 1 iulie şi că, dacă vor fi restricţii, acestea vor fi strict punctuale şi locale.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, la Târgu-JIu, unde vizitează spitalul din localitate, că speră ca evoluţia cazurilor de COVID-19 să permită noi măsuri de relaxare.

„Noi pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare. Eu sper ca evoluţia să ne permită acest lucru. Fiecare caz este evaluat particular, fiecare anchetă evaluează cazurile particular, fiecare locaţie este evaluată particular, dacă vor fi nişte restricţii vor fi strict punctuale şi locale”, a spus Tătaru.

Acesta a precizat că Guvernul face o continuă evaluare a epidemiei.

„Noi o să avem discuţii şi astăzi după-amiaza la o şedinţă de Guvern, şi mâine. Următoarea periadă de măsuri de relaxare se va face sper cu 1 iulie, iar luni vom avea şi decizia”, a spus ministrul.

Întrebat dacă românii se pot aştepta şi la măsuri „urâte”, Nelu Tătaru a spus: „Nu neapărat urâte, cât vom avea nişte restricţii punctuale, la nivel de teritoriu, la nivel de comunitate, la nivel de focar”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO