Eveniment

Anunţul oficial făcut de vicepreşedintele Comisiei SRI, Marian Cucşa: Nu vom scăpa de pătrunderea coronavirusului în România

Anunţul oficial făcut de vicepreşedintele Comisiei...

Autor: Diana Grigore, Mediafax

25.02.2020, 17:44 2759

Vicepreşedintele Comisiei SRI, Marian Cucşa, a declarat, marţi, că e doar o chestiune de timp până când coronavirusul va ajunge în România, acesta precizând că pericolul este la frontierele terestre, feroviare şi maritime.

Marian Cucşa a declarat, într-o conferinţă de presă, că în unele aeroporturi nu sunt respectate măsurile de control, însă pericolul este la frontierele terestre, feroviare şi maritime, deoarece nu există personal specializat şi substanţe necesare pentru identificarea virusului.

„Dacă ne uităm la evoluţia virusului, trebuie să fim pregătiţi şi noi pentru această epidemie. (...) Din păcate, nu cred că vom scăpa de pătrunderea pe teritoriul României”, a spus vicepreşedintele Comisiei SRI.

Comisia SRI din Parlament a avut, marţi, o şedinţă pe tema coronavirusului.

Doi reprezentanţi ai Serviciului au fost audiaţi mai bine de o oră, iar concluzia este că România are nevoie inclusiv de o legislaţie pentru achiziţionarea medicamentelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO