Eveniment

Armata ucraineană ripostează în forţă la atacurile masive ale ruşilor: elicoptere şi drone doborâte şi 13 aşezări apărate pentru a nu cădea în mâna invadatorilor

FOTO Zelensky/Facebook

Autor: Simona Chirciu

10.01.2023, 09:28 729
Armata ucraineană a lansat 17 atacuri asupra zonelor de concentrare a soldaţilor ruşi şi trei lovituri asupra poziţiilor sistemelor de rachete antiaeriene ale acestora în ultimele 24 de ore, potrivit Statului Major General al Forţelor Armate ale Ucrainei.
 
În actualizarea sa de luni dimineaţa, Statul Major General a mai raportat că armata rusă a lansat cel puţin şapte rachete, 31 de atacuri aeriene şi peste 70 de atacuri MLRS împotriva Ucrainei. 
 
Trupele ucrainene au doborât trei elicoptere ruseşti - un Ka-52, un Mi-24 şi un Mi-8, precum şi trei drone de tip Orlan-10. Potrivit actualizării, armata ucraineană a respins, de asemenea, unităţi ale armatei ruse în apropierea a 13 aşezări din regiunile Doneţk şi Luhansk, tot duminică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO