Eveniment

ATAC armat în California: Mai multe victime, după ce un individ a deschis focul într-o sală de bowling

ATAC armat în California: Mai multe victime, după ce un...

Autor: Mircea Olteanu

05.01.2019, 12:32 416

Mai multe persoane au fost împuşcate de un individ care a deschis focul într-o sală de bowling din oraşul Torrance, în apropiere de Los Angeles, a anunţat poliţia americană, potrivit cotidianului The Independent.

Trei persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite, dintre care două au fost transportate la spital.

Poliţia a recomandat publicului să stea evite zona unde a avut loc incidentul, care s-a produs la scurt timp după miezul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Departamentul de Poliţie din Torrance a transmis pe Twitter că a intervenit în cazul unui incident soldat cu "victime multiple" la Gable House Bowl, o sală de bowling şi alte jocuri.

Un reporter al cotidianului LA Times a relatat că mai mulţi martori oculari au declarat că un individ ar fi deschis focul după o altercaţie.

Un martor ocular, Jesus Perez, a declarat că a auzit patru focuri de armă.

Poliţia este în căutarea autorului atacului armat care a fugit după ce a împuşcat mai multe persoane.

"Investigatorii întreprind în acest moment o anchetă, şi încearcă să identifice suspectul sau suspecţii implicaţi", se afirmă într-un comunicat al Poliţiei din Torrance, oraş aflat la aproximativ 40 de kilometri sud de Los Angeles.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO